Gazdaságos MFBX és eMFBX board-to-board megoldások

Gazdaságos MFBX és eMFBX board-to-board megoldások

MFBX

A HUBER+SUHNER MFBX board-to-board megoldásokat a nagy volument igénylő piacok számára fejlesztették, amilyen a kommunikáció vagy az olyan ipari alkalmazások ahol közepes szintű axiális és radiális eltérések megengedettek.

Fontos tulajdonságok:

  • Közepesen mozgásképesség
  • Alacsony ár
  • Nagyon jó árnyékolás
  • kicsi board-to-board távolság

eMFBX – fejlődés, lehetőségek, gazdaságosság

Fejlődés:
Huber+Suhner-nek azzal az új kihívással kellett szembe néznie, hogy olcsóbb de jobb teljesítményre képes MFBX csatlakozót kell megalkotnia. Kerestük a választ, hogy túl tudnánk-e lépni a határainkon és egyedülálló megoldással kilépni a piacra. A választ gyorsan megtaláltuk, mivel el akarunk mozdulni az egyszerű síkbeli koaxiális rendszerből egy planáris belső csatlakozó rendszer felé. Számtalan órát töltöttünk azzal, hogy kialakítsuk azt a lehetséges dizájnt, amely az elektromos teljesítmény mellett olyan jellemzőkkel is rendelkezik, mint a megfelelő kapcsolódási erők, kopásállóság, és a kilazulás elleni stabilitás. A préselési és hajlítási technológia kialakításával töltött hosszú időnek köszönhetően képessé váltunk sokkal gyorsabban prototípusokat készíteni. Az új megoldás iránti bizalmunknak köszönhetően képesek vagyunk bemutatni a piacon az eMFBX csatlakozót, amely teljes mértékben csatlakoztatható a mai MFBX szabványokkal.

Lehetőségek:
Miért érdemes vevőinknek ezt az új terméket választani? Legjobb ár? Legjobb design? A menő technológiák miatt? Ez még nem minden – az újításunk lehetővé teszi vásárlóink számára értékes termékek tervezését és értékesítését a saját vásárlóik körében. Mit is jelent ez? Meggyőződésünk, hogy a jól működő design, a minőség, valamint a már kialakult beszerzési láncok mind kulcsfontosságú tényezők a bizalom elnyeréséhez. Az egyszerű és kipróbált préselési eljárásokkal készülő új központi érintkező gyártási sebessége nagy kimeneti darabszámokat tesz lehetővé ( 200 db / perc ), így mindkét célunk elérése sikerült. A “nulla hiba” filozófiánk a teljesen automata összeszerelő robot és ennek részeként a 100 %-os vizuális kamera ellenőrzés által valósult meg.

Gazdaságosság
Testreszabott tervezéssel, új gyártási módszerekkel, teljesen új koaxiális kialakítással lehetővé vált, hogy a Huber+Suhner a leginkább költséghatékony megoldást kínálja 16 mm és 22,3 mm közötti board-to-board távolsággal. ” A költség optimalizált megoldásunknak köszönhetően az eMFBX számos Massive MIMO alkalmazásban betervezhető és használható a kommunikációs piacon “- nyilatkozta Cristina Olimpieri, Application Engineer Communication RF.

Tulajdonságok és előnyök:

  • Kompatibilis az MFBX-el
  • Gyors felfuttatás a gépi megmunkált verzióval (MFBX)
  • Magas mennyiségi kapacitás szerszámközpontú gyártástechnológiánknak köszönhetően
  • Nagyon magas minőség és stabilitás a teljesen automatizált összeszerelés miatt
  • Nagyon stabil csatlakozó
  • Magasabb csatlakozási erő, ami a kapcsolat nagyon jó ellenálló képességét  eredményezi
  • Lenyűgöző és egyértelmű akusztikus visszajelzés a Snap-on oldalon

Elérhető típusok

  • 32_MFBX-50-0-3/111_NH-2, item no.: 85096448      16mm board-to-board távolsághoz
  • 32_MFBX-50-0-4/111_NH-2, item no.: 85096450      22.3mm board-to-board távolsághoz

Az SMD csatlakozó 82_MFBX-S50-0-6/111_NM (slide) – #85025282 és a 82_MFBX-S50-0-8/111_NM (snap) – #85025295 HUBER+SUHNER jó kiindulási készletet ad két board-to-board távolsághoz. A fixált hossz és a folyamatos raktárkészlet miatt a kis darabszámigényű felhasználók is profitálnak ebből az új fejlesztésből.

MFBX / eMFBX specifications

Frequency range DC … 6 GHz
Return loss 22 dB (DC … 3.5 GHz) with ± 0.8 mm axial floating range
20 dB (3.5 … 5.0 GHz) with ± 0.8 mm axial floating range
RF leakage ≥ 65 dB (DC – 6 GHz)
RF Power B2P: typ. 160W @ 2.4 GHz (85°C)
Radial tolerances ± 0.8 mm
Axial tolerance ± 0.8 mm

Linkek: