Alkalmazások

Huber+Suhner alkalmazások : https://www.hubersuhner.com/en/services/tools/configurators-calculators>

DFOLIO APP

A „PDFolio” alkalmazás hozzáférést biztosít a HUBER + SUHNER összes kiadványához, bárhol és bármikor. Az összes általános mobil eszközön működik. A dokumentumok letölthetők okostelefonokra vagy táblagépekre PDF fájlok formájában, akár csomagban, akár külön-külön.

Az alkalmazás mintegy 300 dokumentumot tartalmaz, amelyek fel vannak osztva a három kommunikációs, közlekedési és ipari piacra, valamint a rádiófrekvencia, a száloptika és az alacsony frekvencia három technológiai területére.

A PDFolio alkalmazás ingyenesen elérhető az Apple App Store-ban (az iOS11 összes eszközére), az Androidon (az Android V5-en) és a Google Play Store-ban.

Az alkalmazás az alábbi ikonok segítségével letölthető.

Ha bármilyen kérdése van ezzel az alkalmazással, vagy problémái vannak, vegye fel a kapcsolatot a pdfolio@hubersuhner.com címen

RF TOOLS APP

Az „RF Tools” alkalmazás hasznos eszköz nem csak az ügyfelek számára, hanem az eladók, a mérnökök és a technikusok számára is. Megmutatja az RF-specifikus értékek, például impedancia, hullámhossz, visszatérési veszteség (VSWR) és a jel késleltetésének viszonyát, beleértve azok átalakítását, és lehetővé teszi a kiterjesztett számításokat. Az alkalmazott képleteket részletes magyarázatokkal, ábrák segítségével teszik érthetővé.

Kábel szerelési számológép

Tartalmaz egy RF kábel-összeállítási számológépet, amely lehetővé teszi a több mint 320 HUBER + SUHNER rádiófrekvencia-kábel közül három összehasonlítását különféle konfigurációkban és környezetekben. Közvetlen hozzáférést kínál a műszaki előírásokhoz, például beillesztési veszteséghez és teljesítményértékhez.

A számológépben található szolgáltatások

  • Visszaverődés mérése (visszatérési veszteség – VSWR)
  • Frekvencia hullámhossz (hullámhossz számítása)
  • Jel késleltetés (Jel késleltetés – Dielektromos állandó – Sebesség a fénysebesség% -ában)
  • Impedancia méret (a koaxiális vonal impedanciájának kiszámítása)
  • dB számológép (dB arány / watt – dBm)

HUBER + SUHNER termékek

Ön nem ismeri a HUBER + SUHNER termékcsaládot? Az alkalmazás áttekintést nyújt a HUBER + SUHNER termékekről, például kábelekről, csatlakozókról, antennákról, villámvédőkről és passzív alkatrészekről, amelyek a mobil eszköz megfelelő termékkatalógusához mutatnak.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető angol és kínai nyelven az iPhone készülékre. Letölthető az Apple AppStore-ból.