Eacon assemblies ( Eacon Kábelszerelvények )

Eacon – Új, a felhasználó által helyben összeállítható és helyben szerelhető mikrohullámú kábel szerelvény család
Az Eacon “helyben” szerelhető mikrohullámú kábelek könnyűek, robusztusak és akár 18 Ghz-ig felhasználhatóak ipari, repüléstechnikai vagy katonai alkalmazásokban egyaránt.

A csatlakozó utólagos felszerelésének a lehetősége a kábel telepítése során lehetővé teszi a Az opció utólagos felszerelésének csatlakozó lehetővé teszi a telepítést a kábel a a nagyon keskeny kábelcsatornák használatát és a kábel helyszíni precíziós vágását egyaránt. Ezzel a korlátozott ill. szűk helyeken való szerelvényezés, precíziós szerelések esetén jelentősen előnyöket biztosít. Segítségével a mikrohullámú alkatrészek utólagos beszerelése is jelentősen egyszerűbbé válik.

EACON Csatlakozó
Az innovatív Eacon csatlakozó két részből áll. Ez az egyszerű formai megjelenés, a szerelőkészlet használatával együttesen biztosítja egy magas minőségű mikrohullámú kábelkapcsolat gyors és egyszerű kialakítását. A helyben szerelhető Eacon rendszer főbb jellemzői az alacsony csillapítás és a kiváló reflexiós veszteség akár 18 GHz-ig. A szerelvények rendkívül megbízhatóak, vízállóak, IP68 , és a megfelelnek a legújabb előírásoknak.

 A termék előnyei:

• Egyszerű és időtakarékos szerelés

• Helyszíni döntés lehetősége a hossz és a kivitelezés kapcsán

• Rendkívül megbízható

• Rendelhető komplett szerelési szerszámkészlet

Eacon Katalógus >

Eacon 2016 ( áttekintő ) >