Enviroflex basic

Az Enviroflex basic bevezetésével bővül a Huber+Suhner halogénmentes RF kábelválasztéka.
Ez a környezetbarát RF kábelcsalád költséghatékony alternatívát kínál a kevésbé igényes alkalmazásokhoz. Az RG kábelekkel való mechanikai kompatibilitásnak köszönhetően az Enviroflex kábelek könnyen szerelhetőek a meglévő csatlakozókkal.

A magas hőmérséklettűrésű RG típusok PTFE-t és FEP-t tartalmaznak. A HUBER + SUHNER Enviroflex típusok helyettesítik ezeket a drága, halogéntartalmú polimereket térhálósított PE és RADOX® technológiával.
A hőmérséklet-tartomány 105 °C-ra korlátozódik, ami sok esetben elegendő. Az Enviroflex basic tovább csökkenti a költségeket általános PE dielektrikumok és az LSFH kábelköpeny használatával. Itt a megengedett legnagyobb hőmérséklet ezért 85 ° C-ra csökken. A vezető ér ezüst bevonatát ónréteg váltja fel. Az árak emiatt az eredeti RG típushoz képest akár 50% -kal csökkenthetők.

A standard RG típusok tömör PE dielektrikummal és PVC köpennyel rendelkeznek. Az olcsó PVC alapanyag klórt és más vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek káros hatással lehetnek a környezetre. A HUBER + SUHNER Enviroflex basic alternatívát kínál ezekre az RG típusokra is. Ezüst bevonat helyett ónozott vezető ér használatával az árak 20%-al csökkenthetők.

A vevői tudatosság és a környezetvédelmi ügyekben való felelősségvállalás tendenciája néhány évvel ezelőtt kezdődött, a B2B piacon is. A HUBER + SUHNER új piaci szabványt állított fel 20 évvel ezelőtt az Enviroflex típus bevezetésével, ez az oka annak, hogy az a típus azóta is nagyon népszerű. A kék vonal a köpenyen mindig a terméksorozat megkülönböztető jegye volt. Ez a hagyomány az Enviroflex basic esetében a HUBER + SUHNER logók nyomtatott csíkjával folytatódik, amely még mindig egyedivé teszi a terméket.

Kövesse sok elégedett ügyfelünket, válassza a környezetbarát lehetőséget, válassza ki az eredeti HUBER + SUHNER Enviroflex és Enviroflex basic típusokat!

Tulajdonságok és előnyök
·         Halogénmentes RG alternatíva
·         LSFH köpeny anyagok
·         Költséghatékony

Bővebb információk:

Enviroflex

Bővebb információk