Kültéri Vandálbiztos ( WiFi/LTE) MIMO antenna a Suhnertől

 

SENCITY OMNI-S MIMO ( a 4 port-ig bővíthető MIMO antenna )

Egyedileg konfigurálható multisávos antenna WiFi MIMO, Mobil/LTE és GNSS számára.

RF_OMNIS_MIMO_556

Az OMNI-S egy kültéren is bevethető antenna mely a  fokozott környezeti igénybevételeknek is ellenáll, alkalmazási területei pl: utcai szekrények, elosztó ill szolgáltatói dobozok, vagy ipari járművek. A támogatott RF sávok: Mobil 2G, 3G, 4G LTE (US / EUR), WiFi MIMO és GPS/Glonass az ipari vezeték nélküli kommunikáció és a M2M kommunikáció, WiFi offload, carrier-grade WiFi vagy kiscellás és WiFi hotspot alkalmazások számára.

4×4 WiFi MIMO
Az alkalmazás igényeihez igazodva az antenna 4×4 port MIMO kivitelig készül. Ez a lehetséges konfigurációk széles variációját teszi lehetővé az egy portos 2.4 / 5 GHz antennától a 4×4 WiFi MIMO multi-port antenna kivitelig.

Robusztus és vandálbiztos ipari igénybevételre tervezett kivitel.
A tervezésnél különös figyelmet fordítottak a lapos és nem feltűnő megjelenésre amely ellenáll a sérüléseknek és a vandalizmusnak. Megfelel az EN 60068 ipari szabványnak és  IP 69K környezetállósági besorolással rendelkezik. Az antenna széles skáláját lefedi az alkalmazások által támasztott követelményeknek.

Egyszerű egyfuratos szerelés a szekrényen vagy a tetőn.
A rögzítési technológiája miatt a felszerelése egyszerű és időtakarékos. Választható RF sávú verziók, színes orrkúp, opcionális tömítés, a kábelhossz és a csatlakozó típusok szabad választása lehetővé teszik az antenna személyre szabását az adott alkalmazás igényei szerint.

Huber+Suhner oldal >

Részletes katalógus adatlap >