RF-over-Fiber (RFoF), GPS-over-Fiber (GPSoF), LAN-over-Fiber (LANoF) Rendszer Megoldások

A piac jelentős ütemben fejlődik. Az igény folyamatosan nő az új megoldásokra és a különböző rendszerek ötvözésére. A HUBER + SUHNER az új fejlesztésű eszközeivel az ilyen és hasonló felhasználásokra kínál megoldást.

Az RF-over-Fiber sorozat lehetővé teszi a Rádiófrekvenciás technológia és a száloptika alkalmazását egy rendszeren belül. A HUBER + SUHNER ezzel a mindkét rendszert magába foglaló olyan alapvető technológiát kínál, ahol a nagy tapasztalatnak és a szakértelemnek hála a legjobb konverziós modulokat nyújtja a kategóriájában.

A legfontosabb előnye hogy ötvözi rádiófrekvenciás és száloptikai technológiát egyetlen alkalmazásban:
• Nincs szükség a meglevő RF infrastruktúra változtatására
• Biztonságos és könnyű
• Nagyobb távolságokban is alkalmazható (>100 km) alacsony veszteség
• Széles frekvenciatartományban elérhető típusok
• Flexibilis csatlakozó kiosztási opciók
• Csökkenti a teljes bekerülési költséget, időtálló


RF-over-Fiber (RFoF)

A szabványos RF-over-Fiber (RFoF) modul  6 és 12 port kivitelben áll rendelkezésre. A 12 port modul chassis: 1HE 19″. Minden standard modul “single mode” kapcsolatra lett kialakítva. Az RF-over-Fiber standard termékek a piac igényeihez igazodva széles választékkal szolgálnak a frekvencia tekintetében.

RFoF6 – 5 GHz (data sheet)

RFoF12 – 5 GHz (data sheet)


GPS-over-Fiber (GPSoF)

A standard GPS-over-Fiber (GPSoF) modul egy portos adó és választható egy-vagy 4 portos vevő modulos L1 sávos kivitelben áll rendelkezésre. Más sávok (mint például L2) igény szerint elérhető. A több mint 1,5 GHz-es frekvencia-tartományban miatt, a GPS-over-Fiber termékek nagyon jól kiszolgálják a több antennás távoli elérésű jelosztó és más high-tech alkalmazásokat akár a kihívást jelentő környezetben is, mint a bányák, aluljárók, speciális járművek és az offshore infrastruktúrák.

GPSoF1 – 1.5 GHz (data sheet)


LAN-over-Fiber (LANoF)

A szabványos LAN-over-Fiber (LANoF) modul  6 és 12 port kivitelben áll rendelkezésre. A 12 port modul chassis: 2HE 19″. A standard termékeket multimódusú kapcsolat kialakítására tervezték. A LAN-over-Fiber termékpaletta 1000 Base-SX alapú, az összes modul megfelel gigabites hálózatok kialakításához.

LANoF6 – 1 Gbps (data sheet)

LANoF12 – 1 Gbps (data sheet)


 Microsite > Aerospace and Defence