SUCOFLEX 400: bővül az ultra alacsony csillapítású mérőkábel család

3A 404 és a 404D típusok óriási sikerrel bizonyítottak és vívták ki helyüket a piacon

HUBER+SUHNER most bővíti SUCOFLEX 400 alacsony csillapítású termékcsaládhoz tartozó mérőkábel választékát az alábbi típusokkal: 404A , 406, 406D . A SUCOFLEX 400 mikrohullámú kábel család új dimenzió a mikrohullámú mérőkábelek között. SUCOFLEX 404 mérőkábel főként tesztelésre és a labor környezetben, a speciális dielektrikumnak köszönhetően akár 26.5 GHz-ig, a legkisebb beiktatási csillapításigényű mérési összeállításokhoz a legmegfelelőbb a piacon.

A korábbi bejelentésnek megfelelően a portfólió most a típusú 406 és 406D , kábeltípusokkal valamint az ezekhez illeszkedő N és TNCA csatlakozókkal bővül.
A 0.65dB/m csillapításértékkel a mérőkábel nem csupán a kábelcsaládban a legjobb, hanem 18GHz-es frekvenciatartományban a teljes piacon is a legjobb érték. Az új HUBER+SUHNER N és TNCA csatlakozókat is optimalizálták az új kábelekhez. Ez garantálja a mérőkábelek kiváló reflexiós értékekeit ( VSWR ). Ezek az új mikrohullámú eszközök jelentik az optimális megoldást a különböző ipari alkalmazásokhoz .

A katonai/védelmi technológiában elsősorban a taktikai és a stratégiai kommunikáció, a radar rendszerek , szonár , tengeralattjáró rendszerek vagy repülési rendszerekben használják ezeket a speciális kábeleket.