SUCOFLEX 500

HUBER+SUHNER bemutatja az új csúcsteljesítményű mérőkábel családját melyet mérőlaborok alkalmazásainak számára fejlesztettek ki. A SUCOFLEX 526V a SUCOFLEX 500 termékcsalád első tagja. Ha mérésre kerül a sor a Sucoflex 500 kábelszerelvények a legmagasabb szintű elégedettséget garantálják. A Sucoflex 526V nem csak rendkívül flexibilis, az egyedi tervezésének hála nagyon könnyen használható és a saját kategóriáján belül a legjobb fázis és amplitúdó stabilitással rendelkezik a hajlítás, mozgatás, hőmérséklet és a nyújtás függvényében.

sucoflex-526

SUCOFLEX 526V az egyetlen olyan VNA mikrohullámú kábel a világon amely a max. 50 ppm fáziseltolás vs. hőmérséklet értéket a +15 és +30 °C tartományban teljesítik.  Nincs “PTFE fázis törés” +19 °C értéken, mint a hagyományos VNA mérőkábelek esetén, amely fázistorzulások és fázisvariációk okozója a kritikus laboratóriumi körülmények között.

 sucoflex-526-port-femaleRuggedised PORT female  sucoflex-526-dut-maleRuggedised DUT male  sucoflex-526-dut-femaleRuggedised DUT female

Tulajdonságok és előnyök:
• Rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető
• Nagyon stabil elektromos teljesítmény egészen 26.5 GHz-ig
• Best-in-class fázis és amplitúdó stabilitás a hajlítás, mozgatás, hőmérséklet és a nyújtás függvényében 
• Robusztus és precíz központosított kialakítás 3.5 mm központi érintkezőkkel
• Pontos és reprodukálható mérések
• A nagyobb hatékonyság miatti költségmegtakarítás mellett a kalibrációra fordított idő is csökken a mérések kapcsán.

Bővebb információkat és a részletes termékismertetőt az alábbi linken érheti el:

Termékismertető>