Túlfeszültség korlátozó ( High Power Limiter ) – 9078 sorozat – 6dBm és 12dBm

HF_HighPowerLimiter

HUBER + SUHNER bővíti a HF nagyteljesítményű limiter kínálatát. Ez a 6dBm és 12dBm küszöbszintű beállítás a villámvédelem és a HPM védelem kombinációját valósítja meg egy alkatrészen belül, amely egyedülálló a piacon. A túlfeszültség korlátozókat a katonai technológia számos területén használják, például az Elektronikus Intelligencia (ELINT) , Signals Intelligence (SIGINT), Parancsnoki, Irányítási, Kommunikációs rendszerek, megfigyelés és felderítés (C³ISR) vagy a Signal Exploitation tengerészeti alkalmazásokban.

Ezekben az alkalmazásokban a rendkívül érzékeny szenzorok figyelik és elemzik az elektromágneses környezet alacsony szintű jeleit. Ezen nagy érzékenységű rendszerek bevetésére ellenséges környezetben is szükséges lehet, ahol az EW fegyverek teljes spektrumára, mint az ultraszéles sávú (UWB) impulzusok, vagy nagy intenzitású sugárzásban telített tér (HIRF) vagy High Power Microwave (HPM) kell számítani.
Ilyen eszközöket olyan helyeken is felszerelnek és használnak, ahol “békés” nagy intenzitású radar vagy zavaró jelek működnek. A túlfeszültség korlátozó kettős célja ezért, az érzékeny vevő elektronika védelme az ellenséges és “baráti” HPM behatásokkal szemben egyaránt.

Fontos
A túlfeszültség korlátozó ( HPL ) a kettős felhasználhatóságú ( ipari / speciális katonai célú ) termékekre vonatkozó szövetségi törvény által szabályozott ellenőrzés hatálya alá esik.

Jellemzők
–  Küszöbszint 6 dBm vagy 12 dBm
–  Villámvédelem és nagy teljesítményű mikrohullámú (HPM) védelem egy eszközben való kombinációja

High Power Limiter adatlap >

Villámvédelem >

EMP kalkulációs segéd >