Connecting – today and beyond, Kapcsolat – ma és azon túl

A HUBER + SUHNER elképesztő számú új terméket feljesztett ki 2019-ben, számos különböző alkalmazásra és piacra.
Nem mulasztott el semmit az újdonságokból, amit a HUBER + SUHNER kínál? Az alábbi hírösszefoglalóban megtalálhatja a 2019-es év legfontosabb fejlesztéseit.


SENCITY Occhio Antenna – jövőbeni 5G beltéri alkalmazásokhoz

A SENCITY Occhio DAS (Distributed Antenna System) vagy kis cellás antenna beltéri alkalmazásra, 5G alkalmazásokhoz nyújt lefedettséget, egyszerű, időtakarékos installálási folyamattal és vonzó, az iparban kedvelt lapos külső megjelenéssel. A multisávos kapacitásának köszönhetően 1.7-6 GHz és 2×2/4×4 MIMO konfigurációkkal támogatja a mai és jövöbeli vezetéknélküli alkalmazásokat.


SENCITY Bridge Antenna – vasúti inter-carriage linking

A vasúti kocsik között egyre fontosabb a működési és utasfüggő adatok átvitele. A nagyobb sebesség , a magas adatátviteli ráta – igényeinek támogatására fejlesztette ki a HUBER+SUHNER a SENCITY Bridge Antennát, amely 3×3 MIMO Wi-Fi technógiát ötvözi a vasúti területen elvárt robosztus, környezettűrő kivitellel.


Installáció gyorsítás SMP Self-Lock csatlakozókkal

Költséghatékony, robosztus és megbízható csatlakozást biztosít az űrtechnológiában, a katonai és az ipari alkalmazásokban. A HUBER + SUHNER SMP önzáró (SMP-SL) csatlakozót úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a reteszelő mechanizmussal történő biztonságos telepítést, amely megakadályozza a csatlakozás véletlenszerű oldódását.
Az innovatív kialakítás vizuális ellenőrzési lehetőséget kínál a tökéletes csatlakoztatottság ellenőrzéséhez, amelynek célja a telepítés és az ellenőrzés idejének csökkentése a rendszerintegráció során.


SUCOFLEX 550S – High performance up to 50 GHz


Más hasonló megoldásoktól eltérően a SUCOFLEX 550S testreszabott hosszúságban is kapható. Standard hosszokban raktárról, egyedi hosszokban gyors gyártási átfutással elérhető. Több mint 100 000 hajlítási ciklus élettartammal ez a kábel a SUCOFLEX 500 család legújabb tagja, kiemelkedő előnyök széles skáláját kínálja, ideértve a nagy elektromos teljesítményt és a tartósság érdekében megnövelt mechanikai tűrőképességet.


Új Típusokkal bővült a “védőcsizma” választék

HUBER+SUHNER Védőcsizma kültéri alkalmazásokban védelmet nyújt a Jumper kábelek, például a Lisca számára. A csizmák összekapcsolt állapotban biztosítják a csatlakozók IP68 védelmét, és óvják meg a csatlakozókat a korróziós folyamatoktól is. Egyedi tulajdonságainak és rugalmasságának köszönhetően a gumi csizma nagyon sikeres önálló termékként, ahol az ügyfelek szerelt kábeleket vásárolnak és szerelnek fel a helyszínen, vagy saját maguk szerelik fel a kábeleket csatlakozókkal.
A portfóliót a NEX10 csatlakozó rendszerével, valamint a derékszögű megoldásokkal bővítettük ki.


Kompakt antenna 5G teljesítmény növeléshez kis cellás kapacitással

A kis cellák városi környezetben elengedhetetlenek a kapacitás és a lefedettség növeléséhez, olyan területeken ahol a korlátozott telepítési hely és a helyi kormányzati korlátozások kihívást jelentenek. A HUBER + SUHNER által kifejlesztett irányított és omni direkcionális SENCITY Urban 100 és 200 kültéri MIMO antennák maximalizálják a teljesítményt minimális térben. A termékek mind a 4G, mind az 5G nagyfrekvenciás tartományokat lefedik, és a lehető legkisebbek. Lehetővé teszik a különféle utcai “bútorokba”, például buszmegállókba, oszlopokba vagy falakba történő felszerelést.


Előző Hírlevelünk tartalmából:


NEX10® low power termination – RF eszköz 5G alkalmazásokhoz is


SENCITY® Rail 5-port MIMO antenna – nagyobb sávszélesség kevesebb antennával


Fázis-stabil kábelszerelvények kritikus alkalmazásokhoz