Sencity Rail Multi, RF-Energy

SENCITY Rail Multi – az all-in-one antenna a vasúti innováció ösztönzésére


A HUBER + SUHNER bevezette a SENCITY Rail Multi antennát. Az egyedi tetőtéri antenna megfelel a vasúti alkalmazások speciális követelményeinek, és lehetővé teszi a jármű teljes területén a csatlakozást a hálózathoz, ami jobb vevői elégedettséget eredményez a vonatüzemeltetők számára.
Az antenna célja a vasúti összeköttetés javítása, elősegíti a digitális vasútra való átállást, és képes közvetített szolgáltatásokat nyújtani az utasok számára, mint például a Wi-Fi, a Real Time utasinformációk és ülésfoglalás. Előny lehet a vonat-pályamenti kommunikáció a vasúti alkalmazottak számára, például a fedélzeti jegyvásárlás és a távoli vonatvezérlés.

Tulajdonságok és előnyök
• Túláram védelem
• Multi-MIMO antenna támogatja az 5G mobil rádiós szabványt
• 13 antenna egységgel van felszerelve, amelyek frekvenciatartománya 698 MHz-től 6 GHz-ig terjed
• Kompakt ház, azonos rögzítési felülettel mint a régi típusú antennáknál
• Gyors és egyszerű frissítés
• -55 – + 85 ° C hőmérsékleti tartomány

HUBER+SUHNER termékek munkára fogják az RF-Energiát a sütőkbenAz RFEX egy kicsi, integrált koaxiális csatlakozó, amely lehetővé teszi a közvetlen átmenetet a NYÁK-tól a házon keresztül az antennához. Az antenna közvetlenül kapcsolható az alkalmazáshoz, egy waveguide vagy egy polimer alapú waveguide segítségével. A polimer alapú waveguide kisebb, könnyebb és lényegesen rugalmasabb alternatíva a hagyományos waveguide-hoz. A polimer alapu waveguide és az RFEX kombinálhatók, de egymástól függetlenül is használhatók.
A következő film bemutatja hogy működi ez a gyakorlatban. YouTube.