MFBX – Az új családtag

MFBX

HUBER + SUHNER MFBX csatlakozók kifejezetten a panelközi (board-to-board) és panel-modul közi (board-to-modul) RF összeköttetések számára készülnek. A kiemelkedő gépészeti tervezésnek köszönhetően, az MFBX csatlakozó a kiváló elektromos paraméterek állandó stabilitása mellett képes megbirkózni a csatlakozó radiális és axiális irányú mechanikus eltolódásával. A HUBER+SUHNER MBX , MBX 2. generációs és az MMBX a panelközi (board-to-board) csatlakozó portfolió biztosítja a legnagyobb rugalmasságot a mai és a jövő rádiós modul alkalmazásai számára. MFBX egy olyan “úszó” panelközi (board-to-board) csatlakozó sorozat, amely nagyon kis távolságú összeköttetést tesz lehetővé nagyon jó árnyékolási értékek mellett.

Főbb jellemzők:

 • Medium float ( közepesen mozgásképes )
 • Olcsó
 • Nagyon jó árnyékolás
 • Kis panelközi ( board-to-board ) távolság

Előnyök:

 • Költséghatékonyabb
  közvetlen panelközi (board-to-board) kapcsolatot tesz lehetővé mechanikus eltolódások mellett is (axiális float ±1,2 mm), nem csak olcsóbb mint egy hagyományos kábeles kapcsolat, hanem nagyobb tűrést biztosít minden egyéb téren is.
 • Miniatürizálás
  HUBER + SUHNER board-to-board csatlakozó biztosítja az osztályában  a legkisebb board-to-board távolságot (6,7 mm). Ez helytakarékos tervezést, súlymegtakarítást tesz lehetővé az áramköri lapokon.
 • Nagy kimeneti teljesítmény és kiváló RF paraméterek
  HUBER + SUHNER board-to-board csatlakozók képesek modul környezetben lekezelni az igen magas teljesítmény követelményeket ( 260 W ), ahol eleve adott a magas környezeti hőmérséklet. Ez új lehetőségeket nyit meg az aktív hűtés nélküli modul tervezésben. Az egyedülálló gömbcsukló tervezés kiváló reflexiós értékeket, kiváló árnyékolást biztosít a teljes “úszó” tartományban.
 • Megbízható kapcsolat
  a teljesen automatizált gyártási folyamat miatt egyedülálló, ezzel az interfész megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, nagy kapacitás és rugalmasság érhető el a használatával.
 • Biztonságos összekapcsolódás
  Osztályában a legszélesebb kapcsolódási tartománnyal rendelkezik, és ezzel mindig “vakon” csatlakoztatható, lehetségessé válnak  a gyors modul összeállítások.

MFBX jellemzők:

Frekvencia DC … 3,5 GHz-es
Axial float (eltolódás) ± 0,8 mm
Radial float (eltolódás) ± 0,8 mm
Minimum Board-to-Board távolság 13 mm-es
Teljesítmény tipikus érték 130W 2,4 GHz, szobahőmérsékleten

Szabványos csatlakozó típusok:

Csatlakozó Leírás
PCB csatlakozó SMD 82_MFBX-S50-0-6 / 111_N
82_MFBX-S50-0-8 / 111_N
PCB csatlakozó THT 82_MFBX-50-0-3 / 111_N
82_MFBX-50-0-4 / 111_N
Barrel (Adaptor) 32_MBX-50-0-1 / 111_N
32_MBX-50-0-2 / 111_N
Tartály 22_MFBX-50-0-3 / 133_N