SENCITY® Road MIMO

A SENCITY® Road MIMO omni-direkcionális antenna aRF_Sencity_Road_MIMO HUBER+SUHNER közúti és vasúti gépjárművekre szerelhető antennák választékát gyarapítja. Verziótól függően tartalmazhat két szélessávú sugárzót 2G/3G/4G mobil kommunikációra és GPS-t, vagy három sugárzót Wi-Fi 2.4/5 GHz számára egy kompakt házon belül. Az antenna minden mobil hálózatos kommunikációt támogat MIMO techlológiájú alapon (Multiple Input Multiple Output) a
698 MHz – 2700 MHz frekvenciasávban.

Maximum adatmennyiségi ráta minimum szerelési szükséglet mellett.

Azok a szolgáltatók akik hotspotokat alkalmaznak a buszmegállókban vagy a garázsaikban a járműveikkel való kommunikációhoz, egyszerűen képesek telepíteni az új Wi-Fi MIMO antenna változatot a jövőben, mivel az üzemeltetők is a meglévő mobil kommunikációs hálózatokat használják.

Az új SENCITY® Road MIMO képes jóval nagyobb adatátviteli sebességet elérni, mint a szabványos antenna. Így támogatja a nagy adatátviteli sebességet igénylő alkalmazásokat: utastájékoztató valamint utasellenőrző rendszerek, fedélzeti internet.

Azok a vásárlók akik már telepítették a bevált SENCITY® Road antennát, az azonos kialakítás miatt a szerelésnél és az előkészítésnél időt és pénzt takaríthatnak meg. A meglévő antenna helyére az új antennák minimális erőfeszítéssel felszerelhetők, az azonos tartókonzol kialakítás miatt. Ez lehetővé teszi a rendszer integrátorok számára a járművek  egyszerű és gyors modernizációját MIMO technológiára.

Robosztus kialakítás –kiváló tulajdonságok

Ahogy az előző modell, az új SENCITY® MIMO Road antenna is kitűnik a különösen robosztus kialakításával és kiváló elektromos tulajdonságaival. Teljesíti az ISO 16750 környezetállósági követelményeit és rendelkezik CE valamint E certifikációval. Az antenna a rögzítési helyének kiválasztása szempontjából is sokoldalú, bármilyen felületre rögzíthető, nem követelmény a fém kocsiszekrény.

Az antenna készletként (kit) Huber+Suhner RF csatlakozó kábelekkel együtt is kapható. A terméktámogató mérnökeink segítségével ügyfeleink könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb típust valamint az antenna számára legoptimálisabb telepítési pontot a járműveiken.

 Főbb jellemzők

• Külön csatlakozó minden egyes alkalmazáshoz 
• Nem követelmény a fém alaplemez ( modellfüggő ) 
• Robusztus ház ( ISO 16750, IP 69K), 
• E és CE tanúsítvány

Előnyök

• Csökkentett szerelési ráfordítás igény: 
  – egy lyukas szerelés 
  – csak egy, többfunkciós antenna szükséges 
• Nem fémes járműszekrényekhez szintén alkalmas

Bővebb információ / letölthető anyagok:

Szórólap SENCITY Road antenna