SENCITY® Rail MIMO low profile antenna

RF_Sencity_rail_mimo_low_0005691_548x200A SENCITY® Rail MIMO antenna tökéletesen illeszkedik az európai piac igényeihez. Az antenna mindössze 40 mm magas, emiatt a szűk alagutakban és átjárókon közlekedő vonatok és emeletes szerelvények számára is megfelel. Alkalmazásával lehetővé válik a 4G / LTE szabvány szerinti kommunikáció. A körsugárzó antenna egyetlen kompakt házban két széles sávú sugárzó elemet tartalmaz a 2G / 3G / 4G mobil kommunikáció számára. Támogatja a 790 MHz-től 2700 MHz-es frekvencia tartományt, így működik az összes európai mobil kommunikációs hálózaton.

Maximális adatátviteli sebesség, minimális szerelési ráfordítás mellett

A termék kiemelten érdekes azon rendszerintegrátorok és a vasúti járműgyártók számára, akik a nagy adatátviteli sebességű alkalmazásokat, mint például a fedélzeti internet, CCTV vagy átjátszó rendszereket, installálnak vagy üzemeltetnek a vonaton. A SENCITY® Rail MIMO antenna jóval nagyobb adatátviteli sebességet képes elérni a hagyományos antennánál. Azok az ügyfelek, akik korábban már telepítették SENCITY® Rail alacsony profilú antennát az azonos rögzítő rendszer miatt egyszerűen, minimális idő és munkaráfordítással szerelhetik fel az új antennát a régi helyébe. Ez egyszerűvé és gyorssá teszi a vonat MIMO technológiájú rendszerfrissítését.

Robusztus kivitel / kiváló tulajdonságainak

Mint a termékcsalád előző tagjai, a SENCITY® Rail MIMO alacsony profilú antenna is rendkívül robusztus design-al rendelkezik. Kialakítása kifejezetten a vasúti piac számára ideális, megfelel az EN 50155 környezetvédelmi követelményeknek és az EN 45545-2 tűzvédelmi követelményeknek.

Tulajdonságok

  • Robusztus, körsugárzó vasúti tetőantenna
  • Támogatott frekvencia: 2×2 MIMO 790 MHz-től 2,7 GHz-ig
  • Beépített GPS antenna (opcionális)
  • Megfelel az EN 50155 környezetvédelmi követelményeknek, és az EN 45545-2 tűzvédelmi követelmények
  • Túlfeszültség-védelem (27,5 kV AC, 3,8 KVDC, 40 kA / 0,1 s)
  • Meglévő SENCITY® Rail antenna esetén minimális szerelési igény az antenna cseréjekor az azonos rögzítési rendszernek köszönhetően.

Bővebb információk