Sencity OMNI-S MIMO antenna

RF_OMNIS_MIMO_556Konfigurálható multisávos antenna WiFi MIMO, Mobil/LTE és GNSS alkalmazásokhoz.

Az OMNI-S antenna speciálisan robusztus kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmazható utcai szekrényeken, elosztó dobozokon vagy ipari járműveken is. Támogatja a a mobil 2G, 3G, 4G LTE (US / EUR), WiFi MIMO és GPS / GLONASS szabványokat, az ipari vezeték nélküli és M2M kommunikációt, a WiFi-offload carrier-grade WiFi, valamint a kis-cellás WiFi és a WiFi hotspot szabványokat egyaránt.

Akár 4×4 MIMO WiFi port felhasználóspecifikus kialakítása az alkalmazás igényei szerint.
Ez sokféle konfigurációt tesz lehetővé az egy sávos 2,4 / 5 GHz kialakítástól akár a 4×4 MIMO WiFi multi-port antennáig.

Nagyon erős és vandál biztos ipari formatervezés
A mérnökök különös figyelmet fordítottak a tervezésnél a lapos és diszkrét antenna megjelenésre és a megfelelő védelemre a vandalizmussal szemben. Az antenna megfelel az EN 60068  ipari szabványnak, és IP 69K káros környezeti hatásokkal szembeni besorolással rendelkezik.

Egyszerű egylyukas rögzítés a szekrényen vagy a tetőn.
Szerszám nélkül “egylyukas” szerelése miatt a telepítése egyszerű, gyors és költséghatékony. A felszerelése akár a telepítés helyén is megvalósítható. Választható Sáv , választható színű ház, választható csavarmenet, választható kábelhossz és csatlakozótípus testre szabhatóvá teszik az antennát az aktuális alkalmazás igényei szerint.

Bővebb információk >